God, When I was alone, and had nothing I asked for a friend to help me bear the pain. No one came, except God. When I needed a breath to rise, from my sleep No one could help me.. except God. When all I saw was sadness, and I needed answers No one heard me, except God. So when I'm asked.. who I give my unconditional love to? I look for no other name, except God.

Friday, 19 August 2011

Kempen "Giveaway Duet Raya 2011"

Assalamualaikum...


Penat lah blog walking hari ni. And, rasa macam nak join giveaway lagi !! 
Then jumpa lah ini.......Kempen "Giveaway Duet Raya 2011"


Klik jangan tak klik

Woooaaaa...macam syok gilaa je join ni kan. Dapat duit raya woo..Ye la..dah besar-besar macam ni mana ada orang nak kasi duit raya kan. Nak mintak segan. Tengok je la adik-adik dapat diut raya. Macam bangang je..


Nak tahu hadiahnya, boleh klik banner kat atas tu atau terjah blog ni okay..


Tarikh tutup penyertaan pada : 24 Ogos 2011

3 comments:

Far8 budak baik said...

ye ker pandai memasak ni??
hahahahaah..larikkk
pehhh suka bace novel..
aku tak pun..
nyampah kot bace novel..
hak3

Eady Minn said...

Okay fine laa..tak la pandai mana..tapi setakat masak yang simple2 tu boleh la..at least tak de lagi la yang keracunan makanan kan..kalau ade pun kau la orang pertama yang kena racun ngan aku..wakaka *gelak kejam*
Dah kau tak pernah nak try baca novel, mana kau tahu baca novel best..hoho..

Paris Hilton (xila) said...

tenkiu....
gudluck tau
slm ramadhan