God, When I was alone, and had nothing I asked for a friend to help me bear the pain. No one came, except God. When I needed a breath to rise, from my sleep No one could help me.. except God. When all I saw was sadness, and I needed answers No one heard me, except God. So when I'm asked.. who I give my unconditional love to? I look for no other name, except God.

Friday, 23 September 2011

Perkara Yang Paling Ditakuti Perempuan

Assalamulaikum...

Perempuan ni banyak benda kan yang diorang takut. Lagi-lagi kalau binatang. Habis semua binatang diorang geli. Nampak je binatang yang geli-geli tu, terus je diorang jadi histeria. Teringat la pulak masa duk hostel time dulu-dulu. Member aku ada cerita, time tu dia and the geng + geng MPP (prefect) kena bersih tandas yang bertakung. Nak dijadikan cerita, time tu ada la pulak katak kat tandas tu. So, sebagai sorang perempuan normal, diorang pun TERhiteria la. Semua pun macam geli-geli-takut la nak bersihkan tandas tu. And masa tu boleh la pulak geng prefect tu lari macam tu aje tanpa bersihkan tandas tu gara-gara takut + geli katak tu. Omaigoddd !! Peh-liss laa. Terpaksa la kawan aku and the geng tu kena bersihkan tandas tu. Ewww..geli sangat la kot katak tu. Huh. 

So, back to our story, apa benda la yang perempuan takutkan sangat ni ? Macam yang kita tahu la kan. Perempuan ni banyak benda yang diorang takut. Tapi, dalam banyak-banyak benda yang diorang takut, ada satu yang paling ditakuti mereka semua PEREMPUAN...

Lipas...TAK !! Aku tak takut pun.


Ular...TAK !! Aku geli je kot. Ada je perempuan kat luar sana yang boleh hidup dengan ular kan ?


Cicak...TAK !! Biasa je. Tak takut tapi geli sikit-sikit.


Dah tu apa yang semua perempuan takut sangat ni ? Hmmm...





MALAM PERTAMA...hehe


sumber : google


5 comments:

gua mat troll said...

LOLOLOLL

ha3

well..not expecting this. ha3

Eady Minn said...

benda ni cg aku yang kasi taw..aku sendiri pun tak expect benda ni..wahaha..

gua mat troll said...

aku leh bayangkan time cg ko g tahu tu, mesti yang kaum hawa ni tunduk sipu2 malu2 kan kan. ha3

yang laki dok menjerit kegembiraan kat belakang. he3

Eady Minn said...

haha..tak jugak..nasib baik time tu fizik dah habis..lepas je cg cakap macam tu, kitorang semua pun pakat keluar dari lab sambil malu2..yang lelaki sibuk duk gelak2 dengan cg..haihh..lelaki...

gua mat troll said...

ha3.lebih kurang la tue. he3.