God, When I was alone, and had nothing I asked for a friend to help me bear the pain. No one came, except God. When I needed a breath to rise, from my sleep No one could help me.. except God. When all I saw was sadness, and I needed answers No one heard me, except God. So when I'm asked.. who I give my unconditional love to? I look for no other name, except God.

Sunday, 4 September 2011

Hai Stalker

Assalamualaikum..dan..Hai stalker yang tengah duk depan laptop. Haha. Tak sakit mata ke baca blog ni. HAHA !


Brigakkk !!!
Harap-harap mood aku okay malam ni. Walaupun hakikat tak berapa nak okay disebabkan gangguan stalker. *wahhh*


*mood aku okay* *mood aku okay* *mood aku okay* *mood aku okay* *mood aku okay* *mood aku okay* *mood aku okay* *mood aku okay* *mood aku okay*

Jangan ingat aku tak tahu taw. Haha. Brigakk molek. Benda-benda kat facebook tu tak boleh percaya sangat. Nasib baik facebook aku yang ori nama lain. Tak boleh la nak stalk-stalk sangat kan. Benz aliff pun sibuk-sibuk nak stalk aku. *haihh* Mamat tu pun satu. Segala benda yang aku kasi tau dia percaya. Lain kali jangan percaya sangat ye, Benz. 


Dan..selamat berkenalan ye stalker-stalker ku. Nak kenal add la facebook yang ori ye. Boleh rapatkan hubungan sesama Islam ke. Boleh la share-share hobi. Baca novel ke. Main dota ke. Main skate ke. Tengok bola ke. Tak gitu ? Haha. 


P/s : Aku tak marah la. Sebab aku pun suka je stalk orang. Hehe..

4 comments:

gua mat troll said...

ouch! agak terasa di situ. he3

Eady Minn said...

Aku pun terasa jugak sebenarnya. Err..kau nak terasa apa ?

gua mat troll said...

ha3.aku kan selalu stalker ko punye blog. sibuk2 jea aku nie. he3

Eady Minn said...

blog aku memang kena ada stalker pun..takpe, aku faham..